8-daagse verdiepende groep in Familieopstellingen
2021 – Houten

Spring in het diepe om jezelf te bevrijden!

Tijdens dit traject zakken we naar de diepte van het voelen en nemen we afscheid van oude overtuigingen en pijnstukken.

Door middel van verschillende technieken binnen het opstellingenwerk, gaan we voorbij ons ‘standaard’ denken en zakken we in ons lijf om een diepere waarheid in onszelf te realiseren. We laten een stukje van ‘het willen weten’ los en gaan op zoek naar de wijsheid in de ervaring, die deze manier van verdiepend opstellingenwerk met zich mee brengt.

In deze groep houd ik zelf een rode draad aan met de collectieve vrouwen/mannen pijn stukken, oorlogstrauma’s en verdieping in seksualiteit.

Verder houd ik ook met iedere deelnemer een intake gesprek, om te weten waar de pijn stukken van de persoon liggen. Deze verwerk ik in het schema van de dagen. Alle 8 dagen zijn dus bij iedere groep, op maat gemaakt. Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om eigen opstellingen in te brengen.

De manier waarop ik werk, is net een beetje anders dan de meeste opstellers. Gaandeweg heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Mijn stijl is om zoveel mogelijk vanuit de kern die je werkelijk bent, naar de kernoorzaken van jouw thema te werken.

Wat ik hiermee bedoel is dat ik me nog iets minder met de verborgen verhalen in het familiesysteem werk, dan de meeste opstellers. Ik kijk ook graag vanuit het oogpunt van de ziel, naar een thema. Wat zijn de redenen dat de ziel deze pijnen draagt? Wat geeft je bezieling?  Waar zit de kernoorzaak van jouw pijn?

In een bepaalde zin kun je zeggen dat ik, als vrouw nog iets intiemer werk, dan de mannelijke grondleggers van het opstellingenwerk. Ik kijk naar de interne balans tussen bijvoorbeeld het mannelijke en vrouwelijke en wil juist datgene voeden wat je ten diepste nodig hebt.

Ik werk heel lean, clean tot he point. Zodat je ook daadwerkelijk geraakt en gezien kan worden. Hierdoor ontstaat er op een heel diep niveau in jou, een bepaalde vervulling. Vanuit deze vervulling kom je veel dichter bij jezelf te staan en ben je vrijer om de creator van je leven worden. Met andere woorden; je bent vrijer om je leven te leven, zoals je altijd verlangd hebt.

Zelf heb ik veel ervaring met seksueel disfunctionele patronen bij mannen, seksuele trauma’s/pijnen/conditioneringen bij vrouwen en relatieproblematiek.

Jouw privacy is gewaarborgd en jouw verhaal zal niet met de groep gedeeld worden.

Tijdens de dagen werken we ook met het lichaam en onze adem om jou echt tot je recht te laten komen, in het werk dat we doen.

Ik hoop je te ontmoeten,
Inés
06-29409307

Wanneer en waar?

We organiseren op 24 november, 19 december, 12 januari en 23 januari informatieavonden voor geïnteresseerden. Hier bespreken we wat het traject inhoudt en gaan meteen aan de slag met het ‘veld’, zodat je zelf kunt ervaren of Inés haar stijl bij je past. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.

De training zelf bestaat uit de volgende cursusdagen: 27 Februari, 13 Maart, 27 Maart, 10 April,  24 April, 8 Mei, 22 Mei en 5 Juni.

Zowel de informatieavonden als het traject zelf vinden plaats in Hoofdveste 12, 3992 DG in Houten

Wat zijn de kosten?

Het hele traject kost €1050,- incl 21% btw. Voor de informatieavonden vragen we een vergoeding van €12,50.

Mocht je niet alles in één keer kunnen betalen, informeer (info@unfoldyourbeing.eu) dan naar de mogelijkheid om gespreid te betalen. We vragen dan wel een vergoeding voor de administratieve handelingen.

Inés Pety Flores van den Akker – Keijmel is sjamaan en opsteller. Zij is bijzonder zuiver in  het lezen van het veld en in haar nabijheid ontstaat helderheid en, schrik niet, waarheid. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt in haar leven (geloof me, dat is genoeg), is ze nooit het contact met haar hart en ware essentie verloren. Ze is een kei in het onderscheiden van wat echt is en wat artificieel. Echt, eerlijk en oprecht voelen, dat is haar ware specialiteit.

Het mooie is dat deze helderheid van voelen, in haar nabijheid, ook bij anderen ontwaakt.

Want wie zonder verborgen agenda, de waarheid van het leven kan aanschouwen, ervaart rust.

Inés Pety Flores van den Akker – Keijmel
Sjamaan en opsteller

Informatieavonden/middagen

 

24 november, 19 december, 12 januari en 23 januari .

Reserveer jouw plek

Verdiepende Groep Familieopstellingen

8 cursusdagen van 27 februari t/m 5 juni.

Meteen boeken