• Heb jij de behoefte om helemaal als mens gezien te worden? Wil jij echt geraakt worden?

 • Wil je, je weer helemaal geliefd en geaccepteerd voelen?

 • Wil jij die connectie terug?

 • Blijf je jezelf verbazen, dat je steeds terug kerende patronen in je leven tegen komt?

 • Wil jij meer interne ruimte?

 • Blijft het moeilijk om het hoofd en het hart met elkaar te verbinden?

 • Wil je nu eindelijk vol van het leven kunnen genieten!

 • Wil jij moeiteloos jezelf zijn?

8-daagse verdiepende groep in Familieopstellingen – Boschhoek, Neunen

Spring in het diepe om jezelf te bevrijden!

Tijdens dit traject zakken we naar de diepte van het voelen en nemen we afscheid van oude overtuigingen en pijnstukken.

Door middel van verschillende technieken binnen het opstellingenwerk, gaan we voorbij ons ‘standaard’ denken en zakken we in ons lijf om een diepere waarheid in onszelf te realiseren. We laten een stukje van ‘het willen weten’ los en gaan op zoek naar de wijsheid in de ervaring, die deze manier van verdiepend opstellingenwerk met zich mee brengt.

In deze groep houd ik zelf een rode draad aan met de collectieve vrouwen/mannen pijn stukken, oorlogstrauma’s en verdieping in seksualiteit.

Verder houd ik ook met iedere deelnemer een intake gesprek, om te weten waar de pijn stukken van de persoon liggen. Deze verwerk ik in het schema van de dagen. Alle 8 dagen zijn dus bij iedere groep, op maat gemaakt. Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om eigen opstellingen in te brengen.

De manier waarop ik werk, is net een beetje anders dan de meeste opstellers. Gaandeweg heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Mijn stijl is om zoveel mogelijk vanuit de kern die je werkelijk bent, naar de kernoorzaken van jouw thema te werken.

Wat ik hiermee bedoel is dat ik me nog iets minder met de verborgen verhalen in het familiesysteem werk, dan de meeste opstellers. Ik kijk ook graag vanuit het oogpunt van de ziel, naar een thema. Wat zijn de redenen dat de ziel deze pijnen draagt? Wat geeft je bezieling? Waar zit de kernoorzaak van jouw pijn?

In een bepaalde zin kun je zeggen dat ik, als vrouw nog iets intiemer werk, dan de mannelijke grondleggers van het opstellingenwerk. Ik kijk naar de interne balans tussen bijvoorbeeld het mannelijke en vrouwelijke en wil juist datgene voeden wat je ten diepste nodig hebt.

Ik werk heel lean, clean tot he point. Zodat je ook daadwerkelijk geraakt en gezien kan worden. Hierdoor ontstaat er op een heel diep niveau in jou, een bepaalde vervulling. Vanuit deze vervulling kom je veel dichter bij jezelf te staan en ben je vrijer om de creator van je leven worden. Met andere woorden; je bent vrijer om je leven te leven, zoals je altijd verlangd hebt.

Zelf heb ik veel ervaring met seksueel disfunctionele patronen bij mannen, seksuele trauma’s/pijnen/conditioneringen bij vrouwen, relatieproblematiek, ptss en oorlogstrauma’s.

Jouw privacy is gewaarborgd en jouw verhaal zal niet met de groep gedeeld worden.

Tijdens de dagen werken we ook met het lichaam en onze adem om jou echt tot je recht te laten komen, in het werk dat we doen.

Ik hoop je te ontmoeten,
Inés

Wanneer en waar?

De training zelf bestaat uit de volgende cursusdagen:  2 december, 23 december, 10 februari, 2 maart, 13 april, 18 Mei, 8 juni en juli 2024

De training vindt plaats op de prachtige locatie Boschhoek, Papenvoortse Heide 5, 5674 SL Nuenen

Wat zijn de kosten?

Het hele traject kost €1300,- incl 21% btw. Voor de informatiedagen vragen we een vergoeding van €12,50.

Op een informatiedag mag je proeven aan hoe een dag er in deze groep uit ziet. De dag begint om 10:00 tot 16:00 en wordt gegeven in de ruimte Water in de Infabriek Tuinstraat 15, in Boekel. Let op, dit is een andere locatie dan de Boschhoek

Mocht je niet alles in één keer kunnen betalen, informeer (info@unfoldyourbeing.eu) dan naar de mogelijkheid om gespreid te betalen. We vragen dan wel een vergoeding voor de administratieve handelingen.

Inés Pety Flores van den Akker – Keijmel is coach en opsteller. Zij is bijzonder zuiver in  het lezen van het veld en in haar nabijheid ontstaat helderheid en, schrik niet, waarheid. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt in haar leven (geloof me, dat is genoeg), is ze nooit het contact met haar hart en ware essentie verloren. Ze is een kei in het onderscheiden van wat echt is en wat artificieel. Echt, eerlijk en oprecht voelen, dat is haar ware specialiteit.

Het mooie is dat deze helderheid van voelen, in haar nabijheid, ook bij anderen ontwaakt.

Want wie zonder verborgen agenda, de waarheid van het leven kan aanschouwen, ervaart rust.

Inés Pety Flores van den Akker – Keijmel
Coach en opsteller

Informatiedagen

5 augustus en 17 september in Boekel, 1 oktober in Eindhoven

Reserveer jouw plek

Verdiepende Groep Familieopstellingen

8 cursusdagen van 17 maart t/m 24 juni 2023

Meteen boeken

Veel voorkomende feedback van deelnemers

 • Ik ervaar meer vrijheid op alle aspecten van mijn leven
 • Ik kan meer voor mezelf kiezen

 • Ik heb minder last van de triggers om me heen

 • Ik kan beter bij mezelf blijven

 • Ik weet beter wat ik wil

 • Ik zie de veranderingen in mezelf heel duidelijk weerspiegeld worden door mijn omgeving

 • Ik ervaar meer vrijheid op alle aspecten van mijn leven
 • Ik kan meer voor mezelf kiezen

 • Ik heb minder last van de triggers om me heen

 • Ik kan beter bij mezelf blijven

 • Ik weet beter wat ik wil

 • Ik zie de veranderingen in mezelf heel duidelijk weerspiegeld worden door mijn omgeving

Deelnemers over Inés

 • Zachte begeleiding
 • Geaard
 • Femenine
 • Intuïtief
 • Doortastend
 • Onbewust en bewust confronterend
 • Luisterend
 • Helend
 • Creëert een veilige en vertrouwde omgeving vaarin je kunt Zijn

Video reviews

Geschreven reviews

Martine:

De opstellingen in de verdiepende groep is voor mij heel erg intens maar daardoor ook heel verhelderend en helend.

Tijdens de opstellingen komt er veel karmische bagage naar boven. Zowel uit het verleden van dit leven, vorige levens en de familielijn. Omdat het zonder woorden wordt gedaan, ga je echt diep in je gevoel en leer je daardoor ook sneller wanneer het ego zich ermee gaat ‘bemoeien’.

Ik merk dat er veel raakvlakken zijn met de andere deelnemers wat betreft trauma’s, verdriet en onzekerheden dus dit geeft een wisselwerking.

Ook al representeer je een rol in iemand anders zijn opstelling, door een ander te helpen helen, heel je ook een stuk van jezelf. Daarnaast merk ik dat de helende werking van opstellingen niet alleen voor mij maar ook voor mijn familie geldt.

De thema’s waar we aan werken worden dan ook ineens door familieleden besproken, dat zij bepaalde inzichten hebben gekregen, of juist dingen willen loslaten, beslissingen maken die hen helen, sterker maken.

Het komt vaak voor dat ik een aantal dagen voor de opstellingendag al weerstand voel. Maar ik weet nu: waar weerstand is, valt er wat te halen!

Het zijn intense dagen die nog lang doorwerken maar het gevoel aan het einde van zo’n dag is heel bijzonder.

Ik voel mij door de opstellingen veel meer gegrond, dichter bij mezelf staan en rustiger door het leven gaan.

Inès heeft een fijne, eigen stijl waarbij ze een vertrouwde omgeving weet te creëren met de ruimte om te zijn, te voelen en te doen, zonder oordeel en met onvoorwaardelijke liefde en steun.

 

Mark N:

Door mijn deelname aan de verdiepende groep en het opstelwerk ben ik me bewuster van de spiegels die me voorgehouden worden door bv collega’s en familie leden.

Er meer ruimte en vertrouwen in relatie tot mezelf is ontstaan. Waardoor ik makkelijker bij mijn gevoel blijf en er niet voor wegloop. Of het nu verdriet of woede is.

Door dat er een diepe band ontstaat tijdens en door de opstellingen en mede door de veilige ruimte die wordt gecreëerd door Ines kon ik steeds dieper in het veld zakken. Wat ertoe leidt dat er trauma’s, pijn en verdriet uit dit en vorige levens kon geuit en verwerkt worden. Een plek krijgen. Inzichten geven.

Ook belangrijk te vermelden is de manier van opstellen. Door het niet praten tijdens de opstellingen kon ik steeds makkelijker bij m`n gevoel komen en blijven.

Ik neem volgend jaar opnieuw deel aan de volgende Verdiepende groep.

Om nog dieper af te dalen in de familielijn en de blokkades daarin.

 

Carry:

Hoe deze ervaring met opstelling onder woorden te brengen? Dat is lastig. Aards en magisch, net als de begeleiding van Ines. Diepe lagen zijn aangeraakt, uit diepe grochten, zonder dat het zo zwaar was als het nu klinkt. De tijd was rijp om precies dat te voelen en ontdekken wat door de opstellingen aan het licht kwam. Verhelderend en opruimend. Troostend. Het is sinds die tijd gemakkelijker en rustiger om mezelf te zijn; om dichter bij mezelf te zijn. Er is meer ruimte.

Ben je heel erg geïnteresseerd, maar kun of wil je, je niet aan een langer traject binden. Dan ben je altijd welkom op een van onze workshopdagen, informatiedag of je kan een online privé sessie met Inés boeken.