Psilohuasca Weekend

In een Psilohuasca Weekend creëren we de omstandigheden om je volledig te richten op jouw proces in een Psilohuasca ceremonie. In een kleine groep van maximaal 9 personen heerst er over het algemeen een sfeer van verbondenheid en vertrouwen.

Het programma van een Psilohuasca weekend:

  • Kennismaking met de groep en sharing
  • Openenend ademwerk
  • De Psilohuasca Ceremonie
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Integrerend ademwerk
  • Sharing en afsluiting

Na de ceremonie wordt er fruit en soep geserveerd.

Ayahuasca of Psilohuasca?

Naast een Psilohuasca weekend kun je ook kiezen voor Ayahuasca, deze is hier te vinden. Wil je meer weten over het verschil tussen Ayahuasca en Psilohuasca, kijk dan op deze link.

Waarom zou ik meedoen aan een Psilohuasca weekend?

Dit alles doen we om dingen die ons dwars zitten, maar waarvan we vaak niet of nauwelijks bewust zijn, te verwerken en/of te accepteren. Op deze manier halen we blokkades en belemmeringen weg en kunnen we vrijer leven. De meeste mensen die zoiets voor het eerst doen, ervaren het als ‘life changing’ en ongelofelijk mooi, maar let op het kan ook pittig/confronterend worden.

Wij begeleiden jou liefdevol en zonder oordeel.

Hoe meld ik me aan?

Onderaan deze pagina vind je de tickets voor de op dit moment geplande Psilohuasca weekenden. Aanmelding zonder betaling is helaas niet mogelijk.
Komen deze data je niet uit, bekijk dan onze agenda voor al onze activiteiten.


Wat is Psilohuasca en wat doet het?

Psilohuasca is een Ayahuasca-analoog bestaande uit de ayahuasca liaan en psilocybe truffels. Deze combinatie communiceert helder en is daarmee erg begrijpelijk voor mensen die in een westerse cultuur zijn opgegroeid.

In de psilohuasca privé ceremonie drinken we eerst de drank van de Ayhahuasca liaan. Deze opent je hart, maakt je helder en je wordt vredig/rustig. Daarna nemen we de psilocybine houdende truffels die ons bewustzijn verruimen. Je zou kunnen zeggen dat er deuren worden geopend naar delen van jezelf waar je normaal geen toegang tot hebt. Dit proces gaat als vanzelf en je systeem weet wat op dit moment belangrijk is en geopend mag worden. Al kun je het ook (het zei beperkt) sturen met intenties voor je reis. Tijdens je tocht kun je ‘ver weg’ zijn, maar je blijft tegelijk ook ‘hier’ en kunt communiceren met de begeleiding. We zullen je bijstaan als je even vast zit of bij je komen zitten als je een schouder nodig hebt om op te steunen. Natuurlijk kun je ook vragen stellen als je even ‘vast’ zit.
Een psilohuasca reis duurt 4 tot 8h.

Agenda Psilohuasca Weekend, klik op het event om je aan te melden.

Lieve bezoeker van onze site, dankjewel voor de interesse in een van onze workshops en of trajecten.
Gezien de corona maatregelen, hebben wij besloten om tot 1 juni geen workshops meer te geven. Vanaf dat moment gaan wij kijken wat passend is.
Mochten jullie nog vragen of ondersteunende coaching nodig hebben. Schroom dan niet om contact op te nemen. Online valt er nog heel veel te doen.
Met de deelnemers van doorlopende trajecten, is al contact opgenomen.
Wij wensen jou en jouw dierbaren de komende tijd heel veel sterkte toe.

Veel liefs,
Jeroen, Inés en team Unfold Your Being


29 AugustusDagworkshop: Opschonen van de vrouwenlijn (VOL)€125,-€95,-Vught