PSILOHUASCA PRIVÉ CEREMONIE

Een Psilohuasca Privé Ceremonie is precies wat het naam zegt, de begeleider is er alleen voor jou. Je kunt in alle rust de diepte in zonder dat iemand anders je stoort.  Deze vorm is daarmee erg geschikt voor pittige thema’s, erg gevoelige mensen (HSP’ers) of omdat je gewoon voelt dat dit voor jou is.

Wat gaan we doen?

  • Intakegesprek (vooraf)
  • Ademwerk
  • De Psilohuasca Privé Ceremonie
  • Nabespreken

Na de ceremonie wordt er fruit en soep geserveerd. We beginnen de dag meestal rond 10:00h en ergens in de avond kun je weer naar huis. Mocht je van ver komen, of als je nog onvoldoende geaard en stabiel bent na je reis, dan is overnachten ook mogelijk.

Ayahuasca of Psilohuasca?

Naast de Psilohuaca Privé Ceremonie kun je ook kiezen voor Ayahuasca, deze is hier te vinden. Wil je meer weten over het verschil tussen Ayahuasca en Psilohuasca, kijk dan op deze link.

Waarom zou ik dit doen?

Dit alles doen we om dingen die ons dwars zitten, maar waarvan we vaak niet of nauwelijks bewust zijn, te verwerken en/of te accepteren. Op deze manier halen we blokkades en belemmeringen weg en kunnen we vrijer leven. De meeste mensen die zoiets voor het eerst doen, ervaren het als ‘life changing’ en ongelofelijk mooi, maar let op het kan ook pittig/confronterend worden op je tocht.

Wij begeleiden jou liefdevol en zonder oordeel.

Wanneer?

Uiteraard kun je zelf bepalen wanneer je jouw Psilohuasca Privé Ceremonie wilt plannen.  Geef bij aanmelding hieronder aan wanneer je graag zou willen reizen.
Natuurlijk kun je ons ook mailen op: info@unfoldyourbeing.eu.

Wat is Psilohuasca en wat doet het?

Psilohuasca is een Ayahuasca-analoog bestaande uit de ayahuasca liaan en psilocybe truffels. Deze combinatie communiceert helder en is daarmee erg begrijpelijk voor mensen die in een westerse cultuur zijn opgegroeid.

In de psilohuasca privé ceremonie drinken we eerst de drank van de Ayhahuasca liaan. Deze opent je hart, maakt je helder en je wordt vredig/rustig. Daarna nemen we de psilocybine houdende truffels die ons bewustzijn verruimen. Je zou kunnen zeggen dat er deuren worden geopend naar delen van jezelf waar je normaal geen toegang tot hebt. Dit proces gaat als vanzelf en je systeem weet wat op dit moment belangrijk is en geopend mag worden. Al kun je het ook (het zei beperkt) sturen met intenties voor je reis. Tijdens je tocht kun je ‘ver weg’ zijn, maar je blijft tegelijk ook ‘hier’ en kunt communiceren met de begeleiding. We zullen je bijstaan als je even vast zit of bij je komen zitten als je een schouder nodig hebt om op te steunen. Natuurlijk kun je ook vragen stellen als je even ‘vast’ zit.
Een psilohuasca reis duurt 4 tot 8h.

Wat kost een Psilohuasca Privé Ceremonie?

De totale kosten zijn €400,-.

Psilohuasca Privé Ceremonie boeken