DE KRACHT VAN DE ADEM

Ademwerk

Door meer zuurstof in het lichaam te brengen, wordt het bewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen los gemaakt. Dit is een hele natuurlijke manier om processen op gang te brengen en te verwerken wat verwerkt mag worden.

AANMELDEN

LAAT DE ENERGIE STROMEN

Lichaamswerk

Het lichaamswerk is in handen van Inés: zij is gediplomeerd shiatsu-therapeute en past Chi Nei Tsang toe in de behandelingen. Shiatsu is een lichaamstherapie gebaseerd op de Chinese geneeskunst en het werken met druk op bepaalde punten (meridianen) die met de duim, handpalm of elleboog behandeld worden. Chi Nei Tsang is een verzamelnaam voor massages van de buikorganen waarbij de bijbehorende orgaanpunten worden geopend zodat de ziekmakende informatie het lichaam kan verlaten en de organen weer in balans kunnen komen.

AANMELDEN

INZICHT IN JEZELF

Individuele Counseling

De counseling is vooral in handen van Inés die zich, als gediplomeerd stress-counselor, in verschillende vormen van coaching en counseling heeft verdiept. Zij werkt met dat wat zich op dat moment aandient en past speciale technieken toe om te onderzoeken wat jou dwars zit.

AANMELDEN

INDIVIDUEEL TRAJECT

Heb jij behoefte aan een traject dat speciaal op jouw vragen, wensen en behoeften is afgestemd zodat jij tot jouw essentie kan komen? Dat is mogelijk.
Neem contact op met info@unfoldyourbeing.eu zodat we in afstemming met jou een passend traject op maat kunnen samenstellen.