FAQ items aan het laden...

OVER ONS

INÉS PETY FLORES
VAN DEN AKKER

Coach, opsteller en Co-founder

Omdat haar leven anders is gelopen dan dat van de meeste mensen, heeft Inés de wereld van een andere kant mogen ervaren. Al op jonge leeftijd was zij geïntrigeerd door de vraag: wat zorgt ervoor dat mensen doen wat ze doen? Daarom heeft ze er haar levenswerk van gemaakt om de wetmatigheden achter gedrag te onderzoeken. Dit bracht haar op een ongelofelijk mooie en intense reis naar haarzelf.

Haar roots liggen in Zuid-Amerika, geboren in een gezin met Boliviaanse vader en Nederlandse moeder. Aan haar vader dankt ze haar Zuid-Amerikaanse warmte en diepte van inzicht. Haar zeer sensitieve moeder schonk haar een uiterst nauwkeurige gevoelswereld, die haar werk als coach en opsteller nog verder verdiept.

In Nederland hield ze zich qua interesses bezig met westerse geneeskunde en psychologie. Door een ommekeer in haar leven kwam ze uit bij zen meditatie. Dit werd de basis voor de rest van haar leven en voor haar persoonlijke ontwikkeling. Ze vervolgde haar reis langs Chinese geneeskunde, stress counseling, tao, hypnose, ademwerk, systeemopstellingen, medicinale planten, verschillende vormen van energiewerk, munay ki en sjamanisme.

Inés windt er geen doekjes om: ze kijkt dwars door je heen. Het is wat het is en wordt zonder oordeel benoemd. Haar liefdevolle aanwezigheid geeft jou de veiligheid en geborgenheid om je door je eigen lagen van angst, verdriet, woede etc. heen te werken.

Door deze lagen af te pellen kun je weer contact maken met je essentie en mag jouw leven zich op een natuurlijke manier ontvouwen. Wie zijn/haar donkere stukken in liefde aan wil kijken, is bij haar aan het juiste adres.

JEROEN KEIJMEL

Co-founder

Als zoon van een zelfstandig Zeeuws ondernemer is hij in dit leven gekomen. Jeroen was zoals veel Zeeuwen: nuchter, uit de klei getrokken en niet moeilijk doen. Met een sterk analytisch denkhoofd ging hij technische natuurkunde studeren. Zijn passie ligt erin om de natuurwetten te begrijpen, verbanden te ontdekken en dingen echt te doorgronden. De wiskundige en energetische wetmatigheden waaraan natuurkundige fenomenen als geluid, trilling, fysieke materie, licht en warmte voldoen, vindt hij ongelofelijk prachtig. Toch blijkt de natuurkunde van dit moment ook zo zijn beperkingen te hebben; zo kan de kwantummechanica vaak alleen de kans berekenen waarop zich een situatie voordoet, niet welke situatie zich voordoet.

Deze grenzen van het logisch denken kwam Jeroen ook in zijn leven tegen en dat bracht hem op zijn pad van intuïtieve ontwikkeling. Hij verdiepte hij zich in ademwerk, vipassana- en zen meditatie, lichaamswerk, systeemopstellingen, munay ki en het werken met verschillende sacramenten.

Middels het doorvoelen en doorklieven van de lagen rond het hart komt hij steeds dichter bij zijn kern, bij zijn diepste waarheid. Hiermee kan hij steeds beter de vraag beantwoorden: Wat klopt voor mij? Wat is mijn waarheid? Het overdragen van zijn kennis en ervaring op dit pad is zijn levensmissie. Reis je mee?

Van buiten naar binnen
Van begrijpen naar weten
Van zekerheid naar vertrouwen
Van hoofd naar hart
Van verkrampt naar ontspannen
Van denken naar voelen naar zijn

VRIJWILLIGERS

Ook worden wij ondersteund door een fantastisch team van liefdevolle vrijwilligers. Stuk voor stuk hebben zij bijzondere kwaliteiten, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan het team.

DEELNEMERS OVER INÉS

Bijzonder behulpzaam, zorgzaam. Voelde me veilig, doordat je ook over ons waakte. De verzorging was echt top!

Don

Inés ervaar ik, vanaf het eerste begin, als één bonk warm gevoel, een soort moederliefde die ik nooit eerder zo kende. Zij is in staat om me moeiteloos, gedachtenloos, woordenloos op m’n gemak te stellen. Voor mij een enorme bron van stille wijsheid zonder oordelen. Een soort oermoeder die aanvoelt alsof ik niet hoef te zeggen wat ik nodig heb en toch geeft ze exact het juiste, op het juiste moment. Intense rust en troost.

Desirée

Ines geeft warmte en intuïtief invoelt ze heel goed aan wat nodig is  in de begeleiding. Ze straalt vertrouwen en een zelfbewustzijn uit.

Lilian

Zeer professioneel en kundig

Frank

Oprecht, zorgzaam, attent, kundig, toegankelijk

Jacqueline

Kundig en ervaren, doortastend, liefdevol, begripvol, prettig.

Ellen

Goed, behulpzaam, warm en hartelijk

Tamar

Zacht en liefdevol

Kees

Waanzinnig! Ik heb de leiding van Inés als een warm bad van professionaliteit, liefde, een bijzondere vrouwelijke kracht en veiligheid ervaren

Jennifer

Fijn, haar aanwezigheid doet veel. Ze liet me veel zelf ontdekken. Spreekt vanuit haar hart en heeft me geopend voor meer dingen die vanuit de westerse cultuur niet gebruikelijk zijn.

Vince

Warm, vriendelijk, meelevend, veilig, ze ‘keek door je heen’. Koppelde precies terug wat ik gevoeld/ gezien had, dat was erg fijn zodat ik achteraf de puzzel compleet had

Marieke

Ines heeft mij een heel veilig en warm gevoel gegeven, waardoor ik mezelf open kon stellen. Ik voelde bij Ines dat ik open en eerlijk kon zijn. Ik vond het dan ook erg prettig om door Ines begeleid te worden.

Rosanna

Heel zachtaardig

Hugo

Fantastisch, warm en liefdevol, dankjewel voor je pure zijn en het prachtige delen van de eenheid lieve Inés

Karin

Inés heeft zo een helende en beschermende maar ook krachtige energie, dat iedereen zich compleet kon overgeven en daardoor onze diepste delen van ons onderbewuste durfden binnen te gaan. Inés zorgt ervoor dat je je compleet kunt overgeven, aan haar en aan je eigen angsten

Franka

Liefdevol, betrokken, zeker, warm, zuiver, direct, zorgvuldig

Barbera

Zacht en toch heel duidelijk in de begeleiding en hoe ze iemand kan bijstaan. Heel fijn, indrukwekkend hoe het lijkt hoe je “door mensen heen lijkt te kijken”

Mark

Liefdevol, zacht en oprecht

Tanja

overzicht, aanvoelen, wijs

Ray

Inès, wauw wat een sensitiviteit! Het was heel prettig te ervaren dat je mee kon kijken als het ware. Waardoor ik dingen met je kon checken. Maar ook dat je goed aanvoelt wat nodig is. Zeer waardevol en prettig. Ik heb je aanwezigheid als zeer steunend ervaren. Jullie zijn een mooie combinatie van stevigheid en sensitiviteit. Enorm bedankt ook voor de gesprekken die we gehad hebben. Ik ervoer het als zeer waardevol.

Birgit

DEELNEMERS OVER JEROEN

Zeer professioneel en kundig

Frank

Eerlijk, kundig, afwachtend

Jacqueline

Kundig en ervaren, kalme energie, ontvankelijk

Ellen

Goed, behulpzaam en goed onderbouwd in kennis

Tamar

Heel goed!

Kees

Super! Ik heb de aanwezigheid van Jeroen sterk gevoeld, de stabiele mannelijke factor die er was, straalde door de ruimte. Onmisbaar.

Jennifer

De kennis van Jeroen biedt houvast. Zijn betrokkenheid is sterk en met weinig woorden kan hij veel zeggen.

Vince

Heel vriendelijk, meelevend, open, gaf ook een veilig gevoel, fijn ademwerksessie! Communiceerd fijn tijdens de sessies!

Marieke

Jeroen heeft me begeleid bij het ademen. Ik vond het mooi dat Jeroen precies op het moment dat ik het nodig had liet merken dat hij er was. Ik had op dat moment een schouder nodig om op te leunen en dat kreeg ik.

Rosanna

Gestructureerd en goed

Hugo

Stille kracht, een soort rots in de branding, warm houvast

Desirée

Fijn en integer, mooie samenwerking tussen hoofd en hart, dankjewel Jeroen!

Karin

Jeroen draagt een hele zachte mannelijke energie met zich mee, die je direct op je gemakt stelt en waarbij je je enorm veilig voelt. Jeroen is er de hele tijd, maar Jeroen bewaart een soort stille en rustige afstand die ik als heel prettig ervaarde.

Franka

liefdevol, ‘compact’, stevig, weet wat je doet, zorgvuldig

Barbera

Mannelijke energie van Jeroen ervaar ik als heel prettig. Voor mij het anker waar de groep op leunt. Mannelijke energie van Jeroen is heel fijn, goed voor de balans tussen jullie 2

Mark

Heel veilig gevoel, gaf veel ruimte voor alles wat er mocht zijn

Anna

Heel relaxed, straalde rust uit. Heldere uitleg. En ook de verzorging door jou was top

Don

Liefdevol en vertrouwen-gevend

Tanja

rust, (stille) humor, kennis

Ray

Jeroen geeft een kracht en duidelijkheid in de begeleiding. Ik vond het erg prettig dat hij (net als ines) zo rustig en aanwezig was

Lilian

Jeroen, bedankt voor jouw  stevigheid, en je gevoeligheid ineen. Je bent heel secuur in het afwegen van wat je het beste wel of niet kunt zeggen tijdens de sessies en liet  me in mijn proces. Dank je voor de gesprekken achteraf, en vooraf en het vrijelijk delen van je kennis en inzichten. Je toelichting was helder en straalde vertrouwen uit. Dank ook voor je spiegel;) Jou en jullie aandachtige aanwezigheid, jullie waren er als ik jullie nodig had. Het voelde heel veilig

Birgit