Over ons 2017-07-26T22:22:50+00:00

Het team

We hebben één ding met elkaar gemeen: we volgen de weg van ons hart in datgene wat we doen.
Hoewel we totaal verschillend zijn, vullen we elkaar naadloos aan.
Wij gaan voor pure zuiverheid en zijn zelf continu bezig met het onderhouden en verdiepen van ons eigen hart.

INÉS PETY FLORES
VAN DEN AKKER

Sjamaan en Co-founder

Omdat haar leven anders is gelopen dan dat van de meeste mensen, heeft Inés de wereld van een andere kant mogen ervaren. Al op jonge leeftijd was zij geïntrigeerd door de vraag: wat zorgt ervoor dat mensen doen wat ze doen? Daarom heeft ze er haar levenswerk van gemaakt om de wetmatigheden achter gedrag te onderzoeken. Dit bracht haar op een ongelofelijk mooie en intense reis naar haarzelf.

Haar roots liggen in Zuid-Amerika, geboren in een gezin met Boliviaanse vader en Nederlandse moeder. Aan haar vader dankt ze haar shamanengenen met een bloedlijn die zijn oorsprong vindt bij de oude Inka’s. Haar zeer sensitieve moeder schonk haar een uiterst nauwkeurige gevoelswereld, die haar werk als sjamaan verder verdiept.

In Nederland hield ze zich bezig met Westerse geneeskunde en psychologie. Door een ommekeer in haar leven kwam ze uit bij zen meditatie. Dit werd de basis voor de rest van haar leven en voor haar persoonlijke ontwikkeling. Ze vervolgde haar reis langs Chinese geneeskunde, stress counseling, tao, hypnose, systeemopstellingen, medicinale planten, verschillende vormen van energiewerk, munay ki en sjamanisme.

Inés windt er geen doekjes om: ze kijkt dwars door je heen. Het is wat het is en wordt zonder oordeel benoemd. Haar liefdevolle aanwezigheid geeft jou de veiligheid en geborgenheid om je door je eigen lagen van angst, verdriet, woede etc. heen te werken.

Door deze lagen af te pellen kun je weer contact maken met je essentie en mag jouw leven zich op een natuurlijke manier ontvouwen. Wie zijn/haar donkere stukken in liefde aan wil kijken, is bij haar aan het juiste adres.

Naast haar werkzaamheden bij UYB, heeft ze haar eigen praktijk waar ze mensen individueel begeleidt in o.a. traumaverwerking en bewustwording van het Zelf door middel van shiatsu, Chi Nei Tsang, zen en counseling.

JEROEN KEIJMEL

Co-founder

Als zoon van een zelfstandig Zeeuws ondernemer is hij in dit leven gekomen. Jeroen was zoals veel Zeeuwen: nuchter, uit de klei getrokken en niet moeilijk doen. Met een sterk analytisch denkhoofd ging hij technische natuurkunde studeren. Zijn passie ligt erin om de natuurwetten te begrijpen, verbanden te ontdekken en dingen echt te doorgronden. De wiskundige en energetische wetmatigheden waaraan natuurkundige fenomenen als geluid, trilling, fysieke materie, licht en warmte voldoen, vindt hij ongelofelijk prachtig. Toch blijkt de natuurkunde van dit moment ook zo zijn beperkingen te hebben; zo kan de kwantummechanica vaak alleen de kans berekenen waarop zich een situatie voordoet, niet welke situatie zich voordoet.

Deze grenzen van het logisch denken kwam Jeroen ook in zijn leven tegen en dat bracht hem op zijn pad van intuïtieve ontwikkeling. Hij verdiepte hij zich in ademwerk, vipassana- en zen meditatie, lichaamswerk, systeemopstellingen, munay ki en het werken met verschillende sacramenten.

Middels het doorvoelen en doorklieven van de lagen rond het hart komt hij steeds dichter bij zijn kern, bij zijn diepste waarheid. Hiermee kan hij steeds beter de vraag beantwoorden: Wat klopt voor mij? Wat is mijn waarheid? Het overdragen van zijn kennis en ervaring op dit pad is zijn levensmissie. Reis je mee?

Van buiten naar binnen
Van begrijpen naar weten
Van zekerheid naar vertrouwen
Van hoofd naar hart
Van verkrampt naar ontspannen
Van denken naar voelen naar zijn

X