INTAKE FORMULIER DEELNAME  CEREMONIE WEEKEND

VUL ALLE VELDEN ZO VOLLEDIG MOGELIJK IN

Heb je vragen over het formulier of kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag.
Neem contact op met Inés (tussen 09:00 – 17:00) op +316 23382591

  Persoonlijke gegevens


  Je geslacht ManVrouw

   
  Maaltijden
  Wij verzorgen zelfgemaakte (biologische) soep die bij het eetschema past. Tijdens de ceremonie zijn crackers en thee aanwezig en na de ceremonie serveren we wat fruit. 's Ochtends staat er een smaakvol ontbijt voor je klaar. Geef dieetwensen of voedselallergie aan ons door zodat we daar rekening mee kunnen houden.

   
  Contra-indicaties
  Medische en psychische aandoeningen en/of medicijngebruik kunnen een reden zijn om het gebruik van de Ayahuasca of Psilohuasca, af te raden of om voorzichtiger te doseren. Het is dus belangrijk dat wij op de hoogte zijn van jouw fysieke en mentale gezondheid. We vragen je om hier eerlijk over te zijn naar jezelf en naar ons. (NB: Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld!)
  Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om, indien je onder behandeling bent of medicijnen gebruikt, het gebruik van Ayhahuasca of Psilohuasca te bespreken met je behandelaar/arts.

   
  Achtergrond
  Het team van Unfold Your Being wil jou zo goed mogelijk begeleiden bij de processen die jij aan gaat. Daarom stellen we het op prijs als je een aantal vragen over jouw proces zou willen beantwoorden.

   
  Ervaring