Alles is aanwezig om een fijn en gelukkig leven te leiden en toch mist er iets. Er klopt iets niet en je kan er niet bij wat het nou precies is. Of je loopt in je leven continu tegen dezelfde problemen aan en je komt er maar niet achter waarom dit is. Weet je niet meer hoe je zo gelukkig als een kind kan zijn? En denk je nu: is dit het volwassen leven? Of beginnen oude aspecten van vroeger je nu in te halen, net wanneer je denkt alles op orde te hebben?

Je leeft in een waas en hebt niet het gevoel dat je echt in het Hier en Nu aanwezig bent. Het gaat op zich wel goed met je maar je wilt bepaalde aspecten van jezelf onderzoeken. Bepaalde aspecten waar je op een andere manier niet bij kunt komen.

Ben je er klaar voor om de werkelijke oorzaak van jouw disconnectie te onderzoeken? Dan kan psilohuasca iets voor jou zijn.

HET IS IETS VOOR JOU ALS

  • je momenteel een depressie of burn-out hebt of veel stress ervaart.

  • je familieproblemen of terugkerende relatieproblemen ervaart.

  • je last hebt van steeds terugkerende thema’s waarvan je de oorzaak niet kunt achterhalen.

  • je inzicht wil in de dieperliggende oorzaak en reden van een verslaving.

  • je behoefte hebt aan hulp bij traumaverwerking of PTSS.

  • je seksueel trauma te verwerken hebt.

  • je je afvraagt wie je bent en wat je op deze aarde komt doen.

  • je een eind wil maken aan je eigen “verhalen” waar je alléén of al pratend met een ander niet uit komt.

CONTRA-INDICATIES SACRAMENTEN

De Caapi laat zich niet combineren met diverse medicijnen. Medicijnen als antidepressiva (SSRI’s), bètablokkers en bloeddrukverlagers zijn een contra-indicatie omdat de Caapi een MAO-remmer bevat die niet samengaat met genoemde medicijnen. Dit geldt ook voor medicijnen tegen migraine en allergieën. Psychiatrische indicaties als borderline, schizofrenie en (aanleg voor) psychose en medische indicaties als hartklachten en hoge bloeddruk vormen ook een contra-indicatie voor het gebruik van Caapi. Zwangerschap en het geven van borstvoeding zijn ook contra-indicaties om de reis uit te stellen.