Familieopstellingen

Waar richten we ons op bij Familieopstellingen?

In een familieopstelling, richten we ons op het inzichtelijk maken van de oorsprong van die dingen waar je in het dagelijks leven op vast loopt. We richten ons op thema’s die zich herhaaldelijk bij je aandienen, maar waar ‘je je vinger maar niet achter kunt krijgen’.

Hoe werkt Familieopstellingen?

We tappen bij familieopstellingen in, in het veld van het onderbewuste en blijven zoveel mogelijk uit de woorden. We brengen zaken aan het licht die op een onderbewust niveau spelen, hierdoor ontstaat niet alleen inzicht, maar start meteen een transformatie en helingsproces. Het doorvoelen en zien van de situatie zorgt er voor dat deze ‘beweegt’ in de richting van een nieuw natuurlijk evenwicht.

We kunnen zeer uitlopende onderwerpen belichten: relaties, familie, ziekte, werk, geld. We gaan op zoek naar de onderliggende dynamieken, achter de sluier van de dagelijkse werkelijkheid.

Durf jij die reis aan!?

Het doel van familieopstellingen?

Uiteindelijk gaat het er bij familieopstellingen om dat we blokkades in jouw systeem, plekken waar de energie vast zit en niet stroomt, opruimen. Je voelt je vrijer, energieker en je wordt minder geraakt door zaken die zich buiten je om afspelen. De wereld buiten je is een vertaling van jou en de keuzes die je maakt, dus uiteindelijk zal je hele leven zich transformeren.

Kies jouw vorm van

Familieopstellingen