Familieopstellingen in Utrecht

Bij Unfold Your Being staan we graag voor je klaar als je gebruik wilt maken van familieopstellingen in Utrecht. Deze intensieve opstellingen geven je meer inzicht over de problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan blijft lopen. Ook als de oorsprong van deze obstakels voor jou niet altijd duidelijk is. Voor familieopstellingen in Utrecht kunt je gebruik maken van een dag workshop, maar ook een opstelling in een zelfontwikkeling groep behoort tot de mogelijkheden.

Voor familieopstellingen in Utrecht ben je bij Unfold Your Being dan ook van harte welkom. In het dagelijks leven weten we dat we bewust vasthouden aan oude gewoonten. Zo kan het zijn dat je in de supermarkt altijd hetzelfde merk kiest, of dat je altijd via een bepaalde route naar je werk rijdt. Dit zijn bewuste keuzes waarvan we weten waarom we dat doen. Maar, ook ons onderbewustzijn speelt een belangrijke rol in de situaties waarmee je te maken blijft krijgen. Zo kan het voorkomen dat jij je afvraagt waarom je op een bepaalde manier blijft reageren op een situatie.

Of kun je niet verklaren waarom je in specifieke situaties terecht blijft komen. In dat geval kunnen familieopstellingen in Utrecht de oplossing bieden. Aan de hand van een intensieve begeleiding bieden we je nieuwe inzichten die zich direct concentreren op de kern van het probleem. Ook als deze zich in jouw onderbewustzijn bevindt. Je ervaart meer natuurlijk evenwicht wat een positieve bijdrage levert aan jouw transformatie.

Familieopstellingen in een groep omgeving Utrecht

Unfold Your Being verzorgt naast opstellingen in Utrecht ook familieopstellingen in Den Haag. Onze ervaren medewerkers en therapeuten staan zowel in Utrecht als Den Haag voor je klaar. Een familieopstelling kan bij ons zowel in een groep als privé. Bij de eerste optie kun je er zelfs voor kiezen om deel te nemen aan een dag workshop. Maar ook een meer intensief meerdaags traject in een groep behoort tot de mogelijkheden.

Je krijgt meer inzichten in jouw leven en kunt direct beginnen met transformeren en genezen. Oude patronen en situaties kunnen op deze manier effectief doorbroken worden zodat ze geen negatieve invloed meer kunnen uitoefenen op jouw dagelijkse leven. Bij Unfold Your Being ben je tevens welkom als je meer wilt weten over ademwerk.

Familieopstellingen Utrecht

Deze methode werkt in op jouw bewustzijn en brengt meer zuurstof in je lichaam. Daardoor kunnen stress, spanningen en blokkades opgeheven worden waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wenst over familieopstellingen in Utrecht of één van onze andere therapieën.

Neem contact op
Dagworkshops