Relaties

Er is niemand die nog nooit problemen heeft ervaren in relaties

Man, vrouw, jong, oud, veel ervaring met relaties of juist weinig? Veel mensen ervaren angst om zich te binden of hebben juist de angst om in een relatie te worden verlaten. Men komt vaak niet verder dan een tijdje daten. Herkenbaar?

“Er is niemand die nog nooit problemen heeft ervaren op relatievlak.”

Veel mensen herkennen zich in dezelfde vaste patronen. Je komt een (potentiële) nieuwe liefde tegen en jullie ervaren het contact als fantastisch en bijzonder. Vervolgens loop je tegen dezelfde thema’s aan als in het contact met je eerdere partners. Je date als het ware dezelfde persoon in een ander “hoesje”. Inzicht in deze patronen is de eerste stap.

Om te zien hoe jouw relatie problemen ontstaan, zul je moeten kijken naar waar ze vandaan komen.

Yvette: Ik had nooit verwacht dat een deel van mijn verlatingsangst in relaties, voortkwam uit een trauma van een voorouder. Hij was in de oorlog, als soldaat op het slagveld achter gelaten. Nu heb ik intern veel meer ruimte en vertrouwen. Dat uit zich in meer rust tussen mij en mijn partner.

Meerdere deelnemers in onze dagworkshops, worstelden de afgelopen jaren met dezelfde thema’s. Tijdens een dagworkshop ontstaat niet alleen inzicht in je patronen maar start direct een helingsproces en transformatie.

OVER ONS

Jeroen en Inés leerde elkaar kennen op een retraite voor persoonlijke ontwikkeling. De diepgaande connectie was er meteen. Alleen merkten ze, dat het Echt Samen Zijn heel moeilijk was. Gaandeweg kwamen ze er achter dat het niet aan de liefde voor elkaar lag, maar dat er heel veel onverwerkte pijnen uit voorouders het ongecompliceerd samen zijn, in de weg stonden.
Ondanks dat ze een compleet andere achtergrond hadden. Kwamen ze precies dezelfde soorten pijnen en trauma’s tegen. Ze maakten een reis langs heel veel verschillende mensen en methodes om zichzelf te helen en kwamen tot de conclusie dat het werken met de adem en het werken met familie opstellingen de beste resultaten op leverde.
Beiden deden opleidingen in opstellingenwerk (familieopstellingen) en ademwerk. Daaruit creëerden ze een zo efficient mogelijke formule die mensen de ruimte geeft om hele diepe stukken, zo moeiteloos mogelijk door te lopen.

De liefde kreeg steeds meer ruimte om vrij te stromen. Nu hebben ze samen een gezinnetje, een bedrijf, het ideale huisje, boompje, beestje en zijn ze heel ongedwongen en gelukkig met elkaar.

WAT GA JE LEREN TIJDENS EEN DAGWORKSHOP?

WE GAAN ACTIEF AAN DE SLAG MET JOUW THEMA’S VIA VERSCHILLENDE METHODES. ZO LEREN WE JE IN DE OCHTEND DE VERBONDEN ADEM TECHNIEK EN WERKEN WE IN DE MIDDAG MET FAMILLIEOPSTELLINGEN

De Adem:

De adem is zacht en tegelijk heel krachtig. Na een ademsessie ben je helder en heerlijk ontspannen. Een uitstekende voorbereiding op het werken met opstellingen

  Opstellingenwerk:

We tappen bij familieopstellingen in, in het veld van het onderbewuste en blijven zoveel mogelijk uit de woorden. We brengen zaken aan het licht die op een onderbewust niveau spelen, hierdoor ontstaat niet alleen inzicht, maar start meteen een transformatie en helingsproces.

Ben jij benieuwd wat wij nog meer voor jou in petto hebben? klik dan hier