Dagworkshop

Ademwerk & Familieopstellingen versterken elkaar

Ons vrij(er) voelen en gedragen

In het leven worden we allemaal geconfronteerd met interne weerstanden en steeds terugkerende patronen. Gevormd door conditionering van de maatschappij, oud trauma, omstandigheden in het gezin van herkomst, niet werkende relaties, kortom door het leven! In deze dagworkshop ruimen we deze interne weerstanden op waardoor inzicht ontstaat in onze terugkerende patronen.

  • Tickets onderaan de pagina

dagworkshop

Het Programma

‘s ochtends ademen we in een groepscirkel met de techniek verbonden ademhalen. Hiermee maken we een eerste reis naar ons onderbewuste, het opent ons en het maakt ons sensitiever. In de middag werken we met familieopstellingen, deze kunnen zowel centraal geleid zijn, als ook in kleine groepjes. Afhankelijk van wat de groep nodig heeft. De opstellingen zijn in ieder geval afgestemd op het thema van de dag.

We starten om 10:00h en eindigen rond 17:00h. Tussen 12:30 en 13:30 is er een pauze waarin je zelf voor je lunch dient te zorgen.

Dagworkshop Locaties

We maken op dit moment gebruik van twee locaties voor de dagworkshops:

  1. Houten: Studio Inés & Jeroen, Hoofdveste 12
  2. Vught: ‘t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk, St. Michielsgestelseweg 22

Hoe dan?:  Verbonden Ademhalen

Door meer zuurstof in het lichaam te brengen, wordt het bewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen los gemaakt. Tijdens de ademsessie gaan we op zoek naar plekken in je lichaam waar je adem blokkeert, waar je geen nieuw leven toelaat. Het is een fysieke detox en een energetische ontlading tegelijk. De ingang die we kiezen is dus zeer fysiek en werkt uitermate goed voor mensen die veel in hun hoofd zitten. Het lichaam liegt nooit, iedereen kan dus deelnemen aan deze dagworkshops.

Na het opruimen van jouw interne weerstanden kun je volledig vrij het leven ontvangen. Dat is de flow waar we allemaal naar verlangen. Het ademwerk wordt begeleid door ondersteunende muziek die je door jouw proces heen begeleidt. Hierna wordt een rustperiode ingelast om jouw beademde systeem de ruimte te geven zich te herschikken. Dit is het moment waarop men opnieuw de mogelijkheden van het leven inziet en tot verfrissende inzichten komt.

Wat doen we met Familieopstellingen?

We tappen bij familieopstellingen in, in het veld van het onderbewuste en blijven zoveel mogelijk uit de woorden. We brengen zaken aan het licht die op een onderbewust niveau spelen, hierdoor ontstaat niet alleen inzicht, maar start meteen een transformatie en helingsproces. Het doorvoelen en zien van de situatie zorgt er voor dat deze ‘beweegt’ in de richting van een nieuw natuurlijk evenwicht.

Dagworkshop Agenda

Click op een evenement om je aan te melden

Lieve bezoeker van onze site,

Dankjewel voor de interesse in een van onze workshops en of trajecten.

Gezien de nieuwe corona maatregelen, hebben wij besloten geen dagworkshops meer te geven, totdat er een mogelijkheid bestaat om zonder risico’s te werken.

De verdiepende groep gaat door!
Natuurlijk hanteren wij de nodige maatregelen om zo veilig mogelijk te werken en tijdens de lockdowns gaan we online verder. Het online werk is extra. Dus we gaan door totdat we alle 8 dagen samen hebben kunnen komen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de verdiepende groep, zullen wij extra beeldmateriaal uploaden zodat je kan zien hoe wij werken. Natuurlijk gaan wij bij groen licht, weer aan de slag met de activiteiten waar wij zo van houden.

Voel je vrij om bij vragen contact met ons op te nemen.

Zorg goed voor jullie zelf!

Veel liefs,
Jeroen, Inés en team Unfold Your Being
DatumActiviteit en LinkPrijsLocatie