Ayahuasca Weekend

In een Ayahuasca weekend creëren we de omstandigheden om je volledig te richten op jouw proces in een Ayahuasca ceremonie. In een kleine groep van maximaal 9 personen heerst er over het algemeen een sfeer van verbondenheid en vertrouwen.

Het programma van een Ayahuasca weekend:

  • Kennismaking met de groep en sharing
  • Openenend ademwerk
  • De Ayahuasca Ceremonie
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Integrerend ademwerk
  • Sharing en afsluiting

Na de ceremonie wordt er fruit en soep geserveerd.

Ayahuasca of Psilohuasca?

Naast een Ayahuasca weekend kun je ook kiezen voor Psilohuasca, deze is hier te vinden. Wil je meer weten over het verschil tussen Ayahuasca en Psilohuasca, kijk dan op deze link.

Hoe meld ik me aan?

Onderaan deze pagina vind je de tickets voor de op dit moment geplande Ayahuasca weekenden. Aanmelding zonder betaling is helaas niet mogelijk.
Komen deze data je niet uit, bekijk dan onze agenda voor al onze activiteiten.

Ayahuasca Privé CeremonieAfbeelding Gabriella Banegas


Wat is Ayahusca en wat doet het?

De Ayahuasca die wij gebruiken bestaat meestal uit de Ayahusca Liaan (B. Caapi) en Jurema/Mimosa, twee planten uit de amazone. Soms gebruiken we ook andere planten als we voelen dat deze jou roepen. In onze ayahuasca weekenden is er dus ruimte om de samenstelling van de ayahuasca op jou af te stemmen.

Ayahusca opent de deuren naar je diepe onderbewuste, de delen van jezelf waar je normaal geen toegang tot hebt. Dit proces gaat als vanzelf en je systeem weet wat op dit moment belangrijk is en geopend mag worden. Al kun je het ook (het zei zeer beperkt) sturen met intenties voor je reis. Tijdens je tocht kun je ‘ver weg’ zijn, maar je blijft tegelijk ook ‘hier’. We zullen je bijstaan als je even vast zit of bij je komen zitten als je een schouder nodig hebt om op te steunen. Natuurlijk kun je ook vragen stellen als je even ‘vast’ zit.
Een Ayahusaca reis duurt 4 tot 8h.

Agenda Ayahuasca Weekend, klik op het event om je aan te melden.

Lieve bezoeker van onze site, dankjewel voor de interesse in een van onze workshops en of trajecten.
Gezien de corona maatregelen, hebben wij besloten om tot 1 juni geen workshops meer te geven. Vanaf dat moment gaan wij kijken wat passend is.
Mochten jullie nog vragen of ondersteunende coaching nodig hebben. Schroom dan niet om contact op te nemen. Online valt er nog heel veel te doen.
Met de deelnemers van doorlopende trajecten, is al contact opgenomen.
Wij wensen jou en jouw dierbaren de komende tijd heel veel sterkte toe.

Veel liefs,
Jeroen, Inés en team Unfold Your Being


29 AugustusDagworkshop: Opschonen van de vrouwenlijn (VOL)€125,-€95,-Vught