AYAHUASCA PRIVÉ CEREMONIE

Een Ayahuasca Privé Ceremonie  is precies wat het naam zegt, de begeleider is er alleen voor jou. Je kunt in alle rust de diepte in zonder dat iemand anders je stoort.  Deze vorm is daarmee erg geschikt voor pittige thema’s, erg gevoelige mensen (HSP’ers) of omdat je gewoon voelt dat dit voor jou is.

Wat gaan we doen?

  • Intakegesprek (vooraf)
  • Ademwerk
  • De Ayahuasca Privé Ceremonie
  • Nabespreken

Na de ceremonie wordt er fruit en soep geserveerd. We beginnen de dag meestal rond 10:00h en ergens in de avond kun je weer naar huis. Mocht je van ver komen, of als je nog onvoldoende geaard en stabiel bent na je reis, dan is overnachten ook mogelijk.

Ayahuasca of Psilohuasca?

Naast de Ayahuasca Privé Ceremonie kun je ook kiezen voor Psilohuasca, deze is hier te vinden. Wil je meer weten over het verschil tussen Ayahuasca en Psilohuasca, kijk dan op deze link.

Wanneer kan het?

Uiteraard kun je zelf bepalen wanneer je jouw Ayahusaca Privé Ceremonie wilt plannen. Geef bij het aanmelden hieronder aan wanneer je graag zou willen reizen. Natuurlijk kun je ons ook mailen op info@unfoldyourbeing.eu.

Ayahuasca Privé CeremonieAfbeelding Gabriella Banegas

Wat is Ayahusca en wat doet het?

De Ayahuasca die wij gebruiken bestaat meestal uit de Ayahusca Liaan (B. Caapi) en Jurema/Mimosa, twee planten uit de amazone. Soms gebruiken we ook andere planten als we voelen dat deze jou roepen. Met name in een ayahuaca privé ceremonie is er ruimte om het sacrament op jou af te stemmen.

Ayahusca opent de deuren worden naar je diepe onderbewuste, de delen van jezelf waar je normaal geen toegang tot hebt. Dit proces gaat als vanzelf en je systeem weet wat op dit moment belangrijk is en geopend mag worden. Al kun je het ook (het zei zeer beperkt) sturen met intenties voor je reis. Tijdens je tocht kun je ‘ver weg’ zijn, maar je blijft tegelijk ook ‘hier’. We zullen je bijstaan als je even vast zit of bij je komen zitten als je een schouder nodig hebt om op te steunen. Natuurlijk kun je ook vragen stellen als je even ‘vast’ zit.
Een Ayahusaca reis duurt 4 tot 8h.

Wat kost een Ayahuasca Privé Ceremonie?

De totale kosten zijn €400,-.

Privé Ayahuasca Ceremonie boeken