ALGEMENE INFORMATIE

Bij aanmelding vragen wij je om een formulier in te vullen waarin je jouw intenties en medische situatie doorgeeft. Deze informatie hebben we nodig om te bepalen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in de thema’s die je wenst te onderzoeken. Als je vragen of opmerkingen hebt tijdens het invullen van het intake-formulier kun je altijd contact met ons opnemen. Als wij vragen hebben naar aanleiding van jouw antwoorden zullen we wij ook tijdig contact met je opnemen.

Wij bieden sacramenten aan vanuit een therapeutische setting, uitsluitend ter ondersteuning van jouw zoektocht naar jezelf (en niet voor de lol of om te trippen).

Na de ceremonie sturen we jou een evaluatieformulier toe waarin je kunt aangegeven of je behoefte hebt aan extra ondersteuning bij het verwerken van je ervaringen. Als dat het geval is, kunnen we jou een vervolgtraject op maat bieden.

ONTMOET JE ESSENTIE TIJDENS ONZE

CEREMONIES

MOGELIJKE VERVOLGTRAJECTEN

EEN VERVOLGTRAJECT WORDT SPECIAAL OP JOUW VOORKEUREN EN BEHOEFTEN AFGESTEMD

Het lichaamswerk is in handen van Inés: zij is gediplomeerd shiatsu-therapeute en past Chi Nei Tsang toe in de behandelingen.

Shiatsu is een lichaamstherapie gebaseerd op de Chinese geneeskunst en het werken met druk op bepaalde punten (meridianen) die met de duim, handpalm of elleboog behandeld worden. Chi Nei Tsang is een verzamelnaam voor massages van de buikorganen waarbij de bijbehorende orgaanpunten worden geopend zodat de ziekmakende informatie het lichaam kan verlaten en de organen weer in balans kunnen komen.

Door meer zuurstof in het lichaam te brengen, wordt het bewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen los gemaakt. Het ademwerk wordt begeleid door ondersteunende muziek die je door jouw proces heen begeleidt. Hierna wordt een rustperiode ingelast om jouw beademde systeem de ruimte te geven zich  herschikken. Dit is het moment waarop men opnieuw de mogelijkheden van het leven inziet en tot verfrissende inzichten komt.

 

De counseling is vooral in handen van Inés die zich, als gediplomeerd stress-counselor, in verschillende vormen van coaching en counseling heeft verdiept. Zij werkt met dat wat zich op dat moment aandient en past speciale technieken toe om te onderzoeken wat jou dwars zit.

Als ik zou willen dat je het begreep, had ik het wel beter uitgelegd

Johan Cruijff • Quote

Het geluk behoort aan hen, die aan zichzelf genoeg hebben

Aristoteles • Quote

Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder

Lao-Tse • Quote