Ademwerk bij Unfold Your Being

Ademen dat doen we allemaal, we denken er niet eens bij na, het is de gewoonste zaak van de wereld. We weten dat onze adem stokt bij angst, of juist sneller gaat als we boos worden. Ook hoe we ademen verandert, bij een schrikreactie gaan we bijvoorbeeld hoog in de borst ademen. Er is dus een direct verband tussen hoe we ademen en hoe we ons voelen.

Bij Unfold Your Being ben je van harte welkom als je kennis wilt maken met ademwerk. Tijdens deze therapie ligt de focus op onze ademhaling wat ons bewustzijn verruimd. Daardoor kunnen oude blokkades en emoties losgemaakt worden zodat deze op de juiste manier verwerkt kunnen worden. Daardoor wordt jouw kwaliteit van leven op een positieve manier beïnvloed en ben je bewust bezig met wie je bent en wat je voelt. Voor ademwerk staan we bij Unfold Your Being dan ook graag voor je klaar.

Niet iedereen voelt zich altijd lekker in balans. In veel gevallen worden we bewust of onbewust gehinderd door oude emoties, pijn of overtuigingen. Deze kunnen veroorzaakt zijn door onverwerkte trauma’s uit een ver of recent verleden. Ons lichaam slaat deze negatieve energie op. Daardoor ontstaat er op den duur een onbestendig gevoel van spanningen en stress.

Dit heeft een vervelend effect op ons functioneren en welzijn. Deze blokkades kunnen tevens vervelende lichamelijke en geestelijke klachten met zich meebrengen. Tijdens ademwerk bij Unfold Your Being gaan we bewust aan de slag met jouw ademhaling. Daardoor wordt er meer zuurstof in het lichaam gebracht waardoor we ons meer bewust worden van wat we voelen.

Ademwerk methode om meer bewustzijn te creëren

Tijdens de ademwerk methode komen blokkades en vastgezette spanningen, zoals bijvoorbeeld pijn of gevoelens, vrij. Vervolgens kunnen ze op natuurlijke wijze verwerkt worden. Daarnaast heeft ademwerk een positief effect op de algehele gezondheid. Dit komt omdat cellen en organen worden voorzien van voldoende zuurstof. Ademwerk is geschikt voor mensen die stress en spanningen willen reduceren.

Maar ook als je hinder ondervindt van psychische klachten of fysieke pijn kan ademwerk helpen. Natuurlijk is deze methode ook effectief inzetbaar als je met meer bewustzijn en vreugde in het leven wilt staan. Naast ademwerk ben je bij Unfold Your Being ook van harte welkom als je interesse hebt in familieopstellingen in Den Haag. Door onze ruime ervaring voorzien we je altijd van een professionele en persoonlijke begeleiding welke geheel wordt afgestemd op jouw hulpvraag.

Ademwerk

Tijdens deze therapie ligt de nadruk op het naar voren brengen van obstakels waar je in het dagelijks leven mee geconfronteerd wordt maar waarvan de oorzaak niet direct duidelijk is voor je. Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je kennis wilt maken met familieopstellingen in Utrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over onze ademwerk methode. Direct een afspraak maken voor een intakegesprek mag natuurlijk ook.

Neem contact op
Dagworkshop